Wat is behandelbaar met homeopathie?

Ondanks dat er vaak geen aanwijsbare oorzaak gevonden kan worden, kan ik je toch helpen. Dat kan doordat ik niet alleen naar je klacht, ziekte of aandoening kijk, maar ook naar omstandigheden, gebeurtenissen, ingrepen, ontwikkelingen die van invloed zijn (geweest) op jou. Tevens breng ik je klachten met elkaar in verband. Kortom ik heb een geheel eigen kijk op gezondheid en ziekte.

Doordat ik me niet alleen richt op de klacht zelf, maar op de essentie van je klacht en hoe het mogelijk is dat je deze klacht hebt, zijn eigenlijk alle klachten, ziektes of aandoeningen behandelbaar met klassieke homeopathie. Voorwaarde is wel dat de schade niet onherstelbaar is. Uiteraard horen levensbedreigende spoedgevallen bij de (huis)arts, evenals klachten, ziektes of aandoeningen die veel of intensieve zorg nodig hebben.

Lees ook de volgende pagina: mijn werkwijze.

Voorbeelden van wat behandelbaar is met homeopathie

Ook:

Zowel acute klachten als chronische ziekten zijn behandelbaar met homeopathie

Homeopathie maakt onderscheid in acute en chronische klachten. 

Acute klachten zijn klachten die nog maar kort bestaan en onbehandeld zijn en in principe vanzelf weer over gaan. Je kunt er echter zoveel last van of pijn aan hebben, dat je er iets aan wilt doen. Meestal gaan mensen met deze klachten naar de huisarts, maar ze zijn ook perfect behandelbaar met homeopathie.

Chronische ziekten zijn ziekten of diagnoses, die al langer bestaan, vaker zijn behandeld, maar niet over gaan. Een homeopathisch middel kan je ziekte of klacht verminderen of laten verdwijnen, doordat het een diepe energetische werking heeft op diverse lagen. Homeopathie is een holistische geneeswijze. Dat houdt in dat het zowel lichaam als geest in herstel betrekt. Vooral chronische klachten zijn goed behandelbaar met homeopathie. Homeopathie groot geworden door behandeling van chronische klachten. De meeste mensen in mijn praktijk hebben dan ook chronische klachten, auto-immuunziektes, onbegrepen klachten, hebben al van alles gedaan maar niets hielp. 

Workshop acute klachten: mini cursus Praktische Homeopathie

volg een mini cursus om zelf acute klachten te leren behandelen

Acute klachten zijn ook zelf behandelbaar met homeopathie. Ik geef soms lessen in acute klachten, zodat je deze klachten zelfstandig kunt behandelen. Het is een mooie kennismaking met homeopathie en heel toepasbaar! Je kunt zelf echt heel veel. Belangrijk is altijd wel om een lijntje te houden met een professional, die je op eenvoudige wijze kan ondersteunen in je zelfstandigheid. 

Als je bij mij de Mini-cursus Praktische Homeopathie volgt, kun je me het eerste jaar altijd gratis benaderen voor coaching om zelf de beste keus te kunnen maken! Zo krijg je praktijkervaring en steeds meer handigheid in de denkwijze. Lees hier meer over de Mini cursus Praktische Homeopathie. (momenteel geen workshops)

Zelfhulpmiddelen voor acute klachten bij de drogist

In de winkel liggen homeopatische zelfhulpmiddelen voor acute klachten, maar die zijn wezenlijk anders dan klassiek homeopatische middelen. De zelfhulpmiddelen bevatten een aantal werkzame middelen, die doorgaans helpen voor desbetreffende klacht. Zit jou middel er niet tussen, dan werkt het niet. Bovendien is de werking van een zelfhulpmiddel minder krachtig dan het middel wat je van mij zou krijgen. 

Laten we kennismaken

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een actieve deelnemer zijn van je gezondheid en Zelf de regie in handen nemen? Laten we kennismaken, de mogelijkheden bekijken, bespreken wat je ziektegeschiedenis is, wat je allemaal al hebt gedaan en waar je vastloopt.  

Samen kijken we in alle rust of er een wederzijdse klik is om verder te gaan. Dit gesprek is tevens al de basis van de vervolgafspraken. 

De investering in jeZelf is 45 minuten en bedraagt €65, waarvan je ca. €45 terugkrijgt van je zorgverzekeraar. (check hiervoor je zorgpolis).