Begeleiding van vaccinatie met homeopathie

Je kunt iedere vaccinatie begeleiden met homeopathie. Je neemt dan de vaccinatie uit het reguliere programma en tevens een homeopathisch middel daarbij. Op deze manier ben je beschermd door de vaccinatie en tevens misschien wat opgelucht om niet zo belast te zijn met de chemische hulpstoffen die in de vaccinatie verwerkt zijn. Het is een manier om het beste uit twee werelden te kiezen. 

De vaccinatie werkt gewoon zoals bedoeld alleen de ‘bijwerking’ van het vaccin wordt verminderd of zoveel mogelijk teniet gedaan. Zo heb ik het zelf in eerste instantie met ons eerste kind (2003) ook gedaan. 

Vaccinatie begeleiden met homeopathie voor baby’s en jonge kinderen

Het is voor jou als ouder een keuze om mee te doen aan het reguliere vaccinatieprogramma. Je hebt geen vaccinatieplicht. En lang niet iedere ouder wil zijn of haar baby laten vaccineren. Soms kom je er samen met je partner niet uit of je nu wel of niet zult gaan vaccineren. In dat geval kun je samen een afspraak maken om op een lijn te komen. In beide standpunten kan ik me vinden. Ook heb ik mezelf bevonden in een omgeving die afwijzend reageert op het niet vaccineren. Ik heb zelf twee kinderen  en heb zelf voor dezelfde keuzes gestaan. 

Begeleiding van vaccinaties 

Een vaccinatie begeleiden met homeopathie vind ik zelf een hele mooie optie als je besluit te vaccineren. Alle vaccinaties kunnen homeopathisch begeleid worden. Door de begeleiding help je je kind door het snelle of eigenlijk versnelde proces van immunisatie. Door de homeopatische begeleiding geef  je aan je kind vooraf een seintje dat de vaccinatie eraan komt. Daardoor kan het zich alvast voorbereiden en de stof herkennen. Nadien geef je nogmaals korrels om de nadelige bijwerking weg te nemen. 

Eenvoudige toepassing

Begeleiding van vaccinatie met homeopathie is eenvoudig toe te passen. Na ons gesprek, krijg je de homeopathische korrels thuis gestuurd. Je kunt de korreltjes gemakkelijk aan je kindje geven. De korrels zijn klein, smaken licht zoetig en lossen heel gemakkelijk op in de mond. Voor en na iedere vaccinatie geef je je kindje opnieuw korreltjes. In het buisje zitten voldoende korrels voor de gehele begeleiding per vaccinatietype (DKTP / DTP / BMR / Hib / HepB / Pneu / MenACWY / HPV)

Klassieke homeopathie

Het middel wat je krijgt is geen klassiek homeopathisch middel. Het is namelijk geen maatwerk, en het is geen holistische manier van kijken. Er is nog geen ziekte, dus er hoeft niets behandeld te worden. De oorsprong is de vaccinatie. Alles is dus duidelijk. Het middel dient alleen als voorzorg voor de mogelijke bijwerkingen. We noemen dit eigenlijk geen homeopathie, maar isopathie. Het principe maakt wel gebruik van de klassiek homeopathische gedachte, vandaar dat we er als klassiek homeopaat mee kunnen werken. 

Op de pagina ‘klassieke homeopathie‘ kun je meer lezen over deze geneeswijze. En op de pagina ‘een homeopathisch middel‘ staat meer beschreven over onder andere middelbereiding. 

Tinus Smits - bekend om zijn ontstoring van vaccinatie

Bij vele kinderen gaat vaccinatie zonder problemen. Bij een aantal kinderen geeft vaccinatie echter toch wel een vervelende reactie met mogelijk indringende gevolgen. Homeopathisch arts Tinus Smits heeft in zijn leven vele kinderen behandeld met vaccinatieschade en heeft er zijn levenswerk van gemaakt. Het ontstoren, zoals op zijn website staat, doe ik niet in die mate. Ik heb daar mijn redenen voor en die licht ik graag toe in ons gesprek.

Homeopathie is een manier van leven

Homeopathie zie ik als een manier van leven. Het uitgangspunt is altijd, dat je lichaam zichzelf kan herstellen. En als herstel een keer niet gaat, dan heeft de natuur heel veel mogelijkheden om jezelf toch weer aan te sporen om te herstellen. Probeer zo min mogelijk in te grijpen in je natuurlijke staat van leven. Maar als ingrijpen dan toch (een keer) moet, dan zijn er ook weer mooie homeopathische middelen om de balans weer zo goed mogelijk te herstellen.

Vragen staat vrij!

Ik vind het geweldig om vragen te krijgen. Je kunt me altijd bereiken via de mail of per telefoon. Het best kun je me bereiken tussen 12.00 – 13.00, tussen 17.00 – 18.00 uur of tussen 19.00 – 20.00 uur. Als ik in gesprek ben, dan krijg je mijn voicemail en bel ik je zo mogelijk dezelfde dag terug. 

Externe link naar de vereniging kritisch prikken:

Ook op deze website vind je ook mooie informatie over vaccineren: https://www.nvkp.nl

begeleiding van vaccinatie met homeopathie