Begeleiding van vaccinatie met homeopathie

Lang niet iedereen wil de Covid-vaccinatie of kan de Covid-vaccinatie nemen uit angst zijn of haar natuurlijke gezondheid te schaden. Ik laat me daar op mijn website niet over uit. Bij vragen kun je me altijd even bellen of een afspraak maken. 

Voor angst voor Corona

Onder vele mensen leeft angst voor Corona of voor de vaccinatie voor Corona. Homeopathie heeft mooie middelen om gewoon vrij in deze chaotische wereld te kunnen functioneren; zonder angst. 

Vaccinaties van baby’s en jonge kinderen

Voor baby’s is er het reguliere vaccinatieprogramma voor DKTP enz. Het is voor jou als ouder een keuze om hieraan mee te doen. Soms kom je er samen met je partner niet uit of je nu wel of niet zult gaan vaccineren. In dat geval kun je samen een afspraak maken om op een lijn te komen. In beide standpunten kan ik me vinden en ook in een omgeving die afwijzend reageert op het niet vaccineren. Ik heb zelf twee kinderen en heb zelf voor dezelfde keuze gestaan. 

Begeleiding van vaccinaties 

Begeleiding van vaccinatie met homeopathie vind ik zelf een hele mooie optie als je besluit te vaccineren. Alle vaccinaties kunnen homeopathisch begeleid worden. Door de begeleiding help je je kind door het snelle of eigenlijk versnelde proces van immunisatie. Door de homeopatische begeleiding geef  je aan je kind vooraf een seintje dat de vaccinatie eraan komt. Daardoor kan het zich alvast voorbereiden en de stof herkennen. Nadien geef je nogmaals korrels om de nadelige bijwerking weg te nemen. 

Eenvoudige toepassing

Begeleiding van vaccinatie met homeopathie is eenvoudig toe te passen. Na ons gesprek, krijg je de homeopathische korrels thuis gestuurd. Je kunt de korreltjes gemakkelijk aan je kindje geven. De korrels zijn klein, smaken licht zoetig en lossen heel gemakkelijk op in de mond. Voor en na iedere vaccinatie geef je je kindje opnieuw korreltjes. In het buisje zitten voldoende korrels voor de gehele begeleiding per vaccinatietype (DKTP / DTP / BMR / Hib / HepB / Pneu / MenACWY / HPV)

Tinus Smits - bekend om zijn ontstoring van vaccinatie

Bij vele kinderen gaat vaccinatie zonder problemen. Bij een aantal kinderen geeft vaccinatie echter toch wel een vervelende reactie met mogelijk indringende gevolgen. Homeopathisch arts Tinus Smits heeft in zijn leven vele kinderen behandeld met vaccinatieschade en heeft er zijn levenswerk van gemaakt. Het ontstoren, zoals op zijn website staat, doe ik niet in die mate. Ik heb daar mijn redenen voor en die licht ik graag toe in ons gesprek.

begeleiding van vaccinatie met homeopathie