Begeleiding van vaccinatie met homeopathie

Begeleiding van vaccinatie met homeopathie vind ik zelf een hele mooie optie als je besluit te vaccineren. Alle vaccinaties kunnen homeopathisch begeleid worden. Door de begeleiding help je je kind door het snelle of eigenlijk versnelde proces van immunisatie. Door de homeopatische begeleiding geef  je aan je kind vooraf een seintje dat de vaccinatie eraan komt. Daardoor kan het zich alvast voorbereiden en de stof herkennen. Nadien geef je nogmaals korrels om de nadelige bijwerking weg te nemen. 

Als je twijfelt over vaccineren en je hebt behoefte aan een gesprek, dan ben je daarvoor meer dan welkom. Ik heb zelf twee kinderen en heb voor dezelfde keuze gestaan. In het gesprek licht ik ook toe welke houding prettig is tijdens vaccinatie en je krijgt vooral praktische tips. Ik vind het prettig als beide ouders aanwezig kunnen zijn. 

Eenvoudige toepassing

Begeleiding van vaccinatie met homeopathie is eenvoudig toe te passen. Na ons gesprek, krijg je de homeopathische korrels thuis gestuurd. Je kunt de korreltjes gemakkelijk aan je kindje geven. De korrels zijn klein, smaken licht zoetig en lossen heel gemakkelijk op in de mond. Voor en na iedere vaccinatie geef je je kindje opnieuw korreltjes. In het buisje zitten voldoende korrels voor de gehele begeleiding per vaccinatietype (DKTP / DTP / BMR / Hib / HepB / Pneu / MenACWY / HPV)

Tinus Smits - bekend om zijn ontstoring van vaccinatie

Bij vele kinderen gaat vaccinatie zonder problemen. Bij een aantal kinderen geeft vaccinatie echter toch wel een vervelende reactie met mogelijk indringende gevolgen. Homeopathisch arts Tinus Smits heeft in zijn leven vele kinderen behandeld met vaccinatieschade en heeft er zijn levenswerk van gemaakt. Het ontstoren, zoals op zijn website staat, doe ik niet in die mate. Ik heb daar mijn redenen voor en die licht ik graag toe in ons gesprek.

begeleiding van vaccinatie met homeopathie