drukke gedachten
Monique Eggink

Monique Eggink

Ik ben gepassioneerd over homeopathie, nadat ik het voor mijzelf heb ervaren en opmerkelijke resultaten heb gezien bij anderen. Zelfs nu nog, na een tiental jaren, geniet ik van de 'wow' momenten als iemand een opmerkelijk resultaat aan mij vertelt.

Wil jij rust in je hoofd?

Table of Contents

Rust in je hoofd is een belangrijke wens van velen, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Daarover gaat deze blog. Jarenlang heb ik veel hinder gehad van allerlei gedachten. Vooral negatieve gedachten over wat ik allemaal fout deed, wat ik niet kon, enzovoort. Van alles heb ik er aan gedaan om een positievere levensstijl te krijgen. Positief denken, mediteren, chakra-therapie, voetreflex, stoel-heling. Ook heb ik allerlei boeken en websites verslonden. Tijdelijk gaven deze methodes wel rust, maar niet blijvend en daardoor bleef ik verder zoeken.

Hoeveel gedachten heb jij op een dag?

We hebben allemaal gedachten; het zijn er ca 40.000 – 60.000 per dag! Het merendeel blijkt bij iedereen negatief te zijn. En de gedichtenstroom gaat de hele dag (en soms ook nacht) maar door. Als je in deze gedachten gelooft, creëer je er meer van. En dat betekent nog meer negativiteit en zorgen. Het cirkeltje is rond en de gedachten draaien maar door. 

Hoe zou het voor je zijn als je deze gedachten stil zou kunnen zetten? Niet meer malen, geen zorgen meer maken?

 

Een inzicht in je gedachtenpatroon is helpend voor rust in je hoofd

Op een dag kreeg ik ineens een belangrijk inzicht. En voor mij was vooral dat inzicht op zichzelf belangrijk. Er vielen daardoor puzzelstukjes op hun plek. Dat heeft er bij mij voor gezorgd dat er rust kwam. En die rust gun ik jou ook. Door een consult kan ik je inzicht geven in je gedachtenpatronen. Het is heel lastig om je eigen patronen te zien, vooral doordat je patroon een gewoonte is. Een ander, in dit geval ik, kan je patroon wél zien doordat ik je leer kennen en je specifieke vragen stel. 

Na het inzicht kun je verder; Hoe doe je dat?

Als je eenmaal een inzicht hebt, kun je verder werken aan een rustig hoofd. Het vergt dagelijkse oefening. Hoe je dat doet kan ik je leren. Je gaat een ontkoppeling leren die ik je uit ga leggen.   

 

Bijkomend voordeel: Rust in je hoofd laat je klachten verdwijnen

Gedachten en daarbij behorende emoties kunnen je klachten geven op lichamelijk en of geestelijk gebied. Het vormt een intern conflict. De reguliere artsen kunnen dit conflict niet voor je oplossen met medicijnen. Ook vitamines, mineralen, kruiden lossen dit conflict niet op. Klassiek homeopatische middelen hebben wél effect op dit interne conflict, doordat homeopatische middelen energetisch zijn. Ze werken niet alleen op lichaamsniveau, maar ook op je chakra-niveau, aura-niveau en zielsniveau. 

Samengevat:

1. het inzicht helpt je bij het ordenen van je gedachten en het creëren van rust

2. Homeopathische middelen zorgen ervoor dat je kunt ontkoppelen. 

3. Door de ontkoppeling kunnen je lichamelijke of psychische klachten verdwijnen  

drukke gedachten
Deel dit bericht

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring.