Faalangst

Faalangst is een bekend fenomeen voor iedereen en heel herkenbaar. Het kan je prestaties of de prestaties van je kind behoorlijk in de weg staan. Voor iedereen uit de faalangst zich echter anders. De een heeft vooral diarree en buikpijn en een ander krijgt hoofdpijn, veel transpiratie of wordt misselijken slaapt slecht. Bij iedereen die met faalangst voor een examen bij me komt, kijk ik nauwkeurig hoe het zich uit en dan geef ik een homeopathisch middel mee. Het middel werkt snel en doeltreffend. 

Als het chronisch wordt

Als faalangst met grote regelmaat optreedt voor iedere prestatie die geleverd moet worden, is er iets anders aan de hand. Hoe is het met het gevoel van eigenwaarde? Hoe is de sociale ontwikkeling? Wat speelt er nog meer? Allemaal factoren waarvan het belangrijk is dat er zorgvuldig naar gekeken wordt. Het is waardevol om goed en aandachtig gehoord te worden. Ik ben daarin geoefend en kijk nergens van op.  

Wat kan ik voor je doen?

Heel goed luisteren naar het type faalangst en daarop een homeopathisch middel afstemmen. Het middel geeft rust en een beter gevoel van eigenwaarde.