goede gedachten
Monique Eggink

Monique Eggink

Ik ben gepassioneerd over homeopathie, nadat ik het voor mijzelf heb ervaren en opmerkelijke resultaten heb gezien bij anderen. Zelfs nu nog, na een tiental jaren, geniet ik van de 'wow' momenten als iemand een opmerkelijk resultaat aan mij vertelt.

Goede gedachten zijn belangrijk voor je gezondheid

Ik wil als homeopaat graag de nadruk leggen op je totale gezondheid. Niet alleen op de conditie van enkele organen, maar de conditie van hele lichaam als complex samenwerkend geheel. Niet alleen op je leefstijl, maar ook bijvoorbeeld op gezonde gedachten. Alle middelen die ik hieronder opsom, dragen bij aan je totale gezondheid.

Doordat ik klachten herstel bij de oorsprong, wil ik vooral goede gedachten graag aan toevoegen aan het lijstje. Ik bedoel ermee: gedachten vrij van angst, zorgen, verdriet, boosheid, je minderwaardig voelen, enzovoort. Dit alles kan de regelsystemen van je lichaam ontregelen en dragen daardoor bij aan het ontstaan van lichamelijke en/of geestelijke klachten. Je bent niet je gedachten! Het is belangrijk dat in te zien.

Een opsomming voor een goede totale gezondheid

  • goede gedachten
  • volwaardige (liefst biologische) voeding (eventueel aangevuld met supplementen C, D3 en B12) en bij stress ook Zink
  • voldoende water drinken
  • regelmatig bewegen
  • dagelijks ontspannen
  • omgaan met de juiste mensen voor jou (je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meest omgaat)

Hoe kan homeopathie bijdragen

Homeopathie kan je gedachten herstellen door ze als het ware te transformeren met een homeopathisch middel. Als homeopaat hoor ik (tussen de regels door) wat en hoe je denkt en waarin je vastloopt. Precies daarvoor geef ik je een homeopathisch middel.

Het gevolg van een homeopatische behandeling is, dat je gedachten veranderen in positieve zin en waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.

Deel dit bericht

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring.