homeopathisch middel voor hooikoorts
Monique Eggink

Monique Eggink

Ik ben gepassioneerd over homeopathie, nadat ik het voor mijzelf heb ervaren en opmerkelijke resultaten heb gezien bij anderen. Zelfs nu nog, na een tiental jaren, geniet ik van de 'wow' momenten als iemand een opmerkelijk resultaat aan mij vertelt.

Hooikoorts op een natuurlijke manier behandeld

Heb je last van hooikoorts? Ik merk dat hooikoorts bij iedere client anders is, en daarom geef ik passend bij jouw klacht een middel. Soms is er alleen ontzettende last van de ogen, zoals veel tranen, jeukende ogen en gezwollen ogen. Maar je kunt ook veel last van een jeukend gehemelte hebben, jeukende oren, alsmaar moeten niezen of een loopneus hebben. 

Ook is fijn te weten waarvoor je allergisch bent. Hooikoorts is een verzamelnaam van allergiën voor bomen, grassen en pollen. Meestal is het onbekend, maar in enkele gevallen is de veroorzaker duidelijk en dan kan ik precies gericht op het allergeen een homeopathisch middel aanbieden. 

 

Een ontstoringskuur

Je kunt ook een ontstoringskuur doen. Het maakt je op een natuurlijke manier minder gevoelig voor het allergeen waardoor je hooikoorts minder wordt of verdwijnt. Je kunt het best in december of januari beginnen met een ontstoringskuur van een maand, zodat je er in het seizoen zelf geen last meer van hebt. 

Als je al lang last hebt van een allergie, is het misschien nodig dat je twee of drie keer de maandcyclus herhaalt. Eventuele bijkomende verschijnselen na inname van de ontstoringskuur lijken op hooikoorts. Tijdens het seizoen is het lastig te beoordelen of je de verschijnselen hebt van bomen, pollen of grassen of door de ontstoringskuur. De bijkomende verschijnselen zijn een goed teken, omdat het laat zien dat je de gevoeligheid aan het opruimen bent!

Naast hooikoorts ook andere klachten?

In dat geval is het een aanrader om alles in kaart te laten brengen, zodat je niet alleen van je hooikoorts af bent, maar ook van je andere klachten. Vaak is er een verband tussen al je klachten. 

Als kort voorbeeld kan ik je meegeven dat allergieklachten te maken kunnen hebben met een moeilijkheid om grenzen aan te geven, of je gemakkelijk te laten overspoelen door indrukken. Maar het kan ook samenhangen met verteringsproblemen, zowel letterlijk als figuurlijk. Natuurlijk laat ik me verassen door jouw verhaal en daarin gaan we ontdekken waar de allergie vandaan komt. 

allergie

 

Deel dit bericht

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring.