gedoe in de geest natuurlijk oplossen

Deel dit bericht

Wat raakt jou?

“Gedoe in de geest maakt zoveel lawaai en geeft zoveel vertroebeling dat we niet meer goed en zuiver kunnen zien en waarnemen.” 

Zoals je op het plaatje hieronder ziet, bestaat een mens uit zijn lichaam, geest (gevoelens, gedachtes, ego, etc) en zijn Zelf (‘ware zelf’, wie je in feite bent). Je bent één geheel en zo behandel ik je klacht of ziekte dan ook. Ik zorg met een homeopathisch middel zowel voor je lichaam, je geest als je Zelf. Het homeopatische middel werkt dus op alle niveaus. Dit in tegenstelling tot een regulier middel dat alleen op één niveau werkt, namelijk op je lichaam of op je geest. 

Onderstaande weergave is heel erg vereenvoudigd. In het grijze gebied van de geest zie je allemaal puntjes afgebeeld. De puntjes stellen allemaal ‘gedoe’ in je geest voor. Het zijn: ervaringen, gedachtes, trauma’s, blokkades voor, die je in je leven opgedaan hebt. Ze vormen je referentiekader; de manier waarop je in het leven staat, de ‘bril’ die je op hebt en wat je handelen bepaalt. Voor iedereen is dat anders. 

 

Een middel op maat voor psychische problemen

Gedoe in de geest kun je oplossen!

Zodra je emotioneel geraakt wordt, heeft dat betrekking op één of een aantal van deze puntjes. Dat raken gebeurt bewust of onbewust; je voelt je ineens rot en je weet waardoor dat komt, of je voelt je rot en je hebt geen idee waardoor het komt. Als homeopaat luister ik naar wat je zegt en ik hoor wat jou bewust of onbewust raakt in je leven. Als je datgene wat je raakt in je leven kunt oplossen, dan geeft dat enorme vrijheid en rust.

Een homeopathisch middel precies voor hetgeen je raakt

Ja, hoe mooi is dat! Een homeopathisch middel precies voor hetgeen je raakt. Homeopathie heeft middelen, die op maat worden voorgeschreven. Precies voor wat jou raakt. Dat gebeurt alleen als we elkaar goed begrijpen en samen bij jouw kwetsbare punt kunnen komen. Je wordt je bewust van je kwetsbare punt met als voordeel dat je er iets aan kunt doen. Een homeopathisch middel is een sterk steuntje in de rug en zorgt ervoor dat je kwetsbare punt min of meer vanzelf oplost.  

Bewustwording

Soms is er geen middel voor je, maar dan is er wél de bewustwording. Ik maak het zeer regelmatig mee, dat er geen middel nodig is, zodra de bewustwording volledig gerealiseerd wordt. Dat wil zeggen als je kunt zeggen: ja, dat klopt, dat doe ik en dat raakt me eigenlijk altijd al! Ineens gebeurt er dan iets en raakt het je niet meer. Of je weet wat je te doen staat en je kunt ineens maatregelen nemen die je behulpzaam zijn. 

gedoe in de geest natuurlijk oplossen

Wil jij jeZelf (genees)krachtiger maken?

Laten we kennismaken.

Wil je een actieve deelnemer zijn van je gezondheid en Zelf de regie in handen nemen? Laten we kennismaken, bespreken wat je ziektegeschiedenis is en wat je allemaal al gedaan hebt en waar je vastloopt. 

Samen kijken we in alle rust of er een wederzijdse klik is om verder te gaan. Dit gesprek is tevens al de basis van de vervolgafspraken. 

De investering in jezelf voor deze afspraak is 45 minuten en €65, waarvan je ca. €45 terugkrijgt van je zorgverzekeraar (check hiervoor je zorgpolis).

Monique Eggink
× Stel je vraag