circle of life

Deel dit bericht

Iedereen heeft zijn eigen circle of life  –  je bent helemaal uniek!

Deze uitspraak betoverde me tijdens een master class in 2019. Het seminar ging over de praktische uitleg van een boek van de Israelische homeopaat Michal Yakir. Zij is niet alleen een uitstekende homeopaat, maar ook afgestudeerd & gepromoveerd botanicus. 

Dit is het verhaal van de ‘circle of life’

Iedereen leeft als het ware vanuit een eigen cirkel. Binnen deze cirkel heb je een eigen unieke ontwikkeling doorgemaakt vanaf pre embryo tot nu. Je ouders werden al dan niet bewust en gewenst zwanger van je. Je ouders hadden hun eigen issues. Er heersen ziektes in je familielijn die ook invloed kunnen hebben op jou. Je familie generaties terug kan iets ergs meegemaakt hebben en ook dat kan invloed hebben op jou. Tijdens de zwangerschap van jou maakte je moeder of vader van alles mee, wat van invloed kan zijn op jou. En de wetenschap dat de eicellen van je moeder al gevormd werden toen zij nog in de baarmoeder van haar moeder zat, maakte op mij al een enorme indruk! Verder maak je je eigen dingen mee, vorm je bewust en onbewust eigen gedachten, maak je eigen keuzes en dat allemaal vormt je tot wie je bent. 

Je leeft vanuit deze cirkel

Door de circle of life wordt heel duidelijk zichtbaar, dat iedereen een uniek individu is met een unieke set tools. Ieders cirkel ‘is zoals het is’. Vanuit deze cirkel wordt ook je kijk op de wereld om je heen beïnvloed en bepaald. Het vormt als het ware ook de bril waardoor je kijkt. 

De invloed op jou gezondheid

Alles in deze cirkel heeft invloed op jou en daarmee op je gezondheid. Dat noem ik de oorsprong. Door je bewust te worden van de oorsprong van jouw klacht of ziekte en deze reactie weer vrij te kunnen laten, kun je echt herstellen. Ook van chronische klachten en onverklaarbare klachten. 

Weer lekker in je vel én klachtenvrij

Door een consult wordt je bewust van jezelf en door deze bewustwording alleen al wordt er iets in gang gezet. Er kan al (gedeeltelijk) herstel plaatsvinden. Een homeopathisch middel (passend bij jouw proces en je klacht) maakt het proces af én herstelt bovendien je klacht. Het middel zorgt ervoor dat je ongemerkt gesteund wordt in je herstelproces. ‘Een steuntje en duwtje in je rug’. 

Niet alleen je klacht verdwijnt, maar je komt in totaliteit beter in je vel te zitten doordat er intern als het ware een energetische opschoning heeft plaatsgevonden. 

Wil je meer weten? Kom vrijblijvend in contact.

 

circle of life

Wil jij jeZelf (genees)krachtiger maken?

Laten we kennismaken.

Wil je een actieve deelnemer zijn van je gezondheid en Zelf de regie in handen nemen? Laten we kennismaken, bespreken wat je ziektegeschiedenis is en wat je allemaal al gedaan hebt en waar je vastloopt. 

Samen kijken we in alle rust of er een wederzijdse klik is om verder te gaan. Dit gesprek is tevens al de basis van de vervolgafspraken. 

De investering in jezelf voor deze afspraak is 45 minuten en €65, waarvan je ca. €45 terugkrijgt van je zorgverzekeraar (check hiervoor je zorgpolis).

Monique Eggink
× Stel je vraag