Ervaringen met Homeopathie Holten

Hieronder vind je enkele ervaringen & aanbevelingen van mijn cliënten. 

"Ik vond het spannend om naar Monique toe te gaan de eerste keer. Wat staat me te wachten? Maar Monique nam alle tijd om me gerust te stellen. Ik voelde me echt op mijn gemak. Het consult liep fijn en met aandacht. Normaal houd ik nog wat dingetjes achter, maar nu kon ik echt alles meteen kwijt. Je bent er echt in goede en veilige handen."
Mieke
"Het medicijn doet zoveel moois voor mijn dochter. Ze opent en verteld wat ze voelt. Ze heeft twee nieuwe vriendinnetjes gekregen. Echt zo ongelooflijk veel is er gebeurt echt heel mooi."
Irene (moeder)
"Het middel doet heel veel goed voor mij. Ik merk dat ik beter voor mijzelf kan zorgen en grenzen kan stellen aan iedereen.Dat is echt heel fijn en geeft mij rust. Ik wil graag een herhaling."
Irene zelf
"Het is een wonder. Mijn psoriasis is nu voor het eerste heel lekker zacht. Echt een babyhuidje heb ik nu. Het herstelt mooi. Dankjewel!"
Andries
"Ik weet niet wat het middel moet doen, maar als het rust moet geven, dan doet het dat en daar ben ik wel heel blij mee."
Jan
"Mijn dochter voelt zich niet goed thuis op school. Ze helpt heel veel kindjes, maar ze gaat voorbij aan zichzelf. Ze doet heel erg haar best met leren en dat gaat ook prima. Maar na een tijdje lukt het allemaal niet meer. Dan is ze helemaal op. Na een aantal behandelingen gaat het een stuk beter! Ik ben zo blij! Monique is bekend met kinderen die moeilijk incarneren en vanaf de geboorte al problemen hebben. Mijn dochter was ook een huilbaby."
Pascalle
"Zo bijzonder om bij jou te zijn. Je voelt zo rustig en je luistert echt. Het middel brengt me weer in balans en nu kan ik weer verder met mijn ontwikkeling. Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Ik heb afscheid genomen van mijn vriend. Volgend jaar neem ik een 3 maanden vrij om eindelijk de reis te gaan maken die ik al zo lang wilde!"
Simone
"Ik snap niet dat zo'n klein korreltje ervoor kan zorgen dat ik nu eindelijk kan slapen!!!"
Marcel
Gitarist
"Onderweg naar je toe dacht ik: 'wat zal ik nu gaan vertellen'. Maar toen ik bij je kwam ging het gesprek vanzelf en heb ik opnieuw veel waardevols van je geleerd."
Karin
IT-er
"Onze dochter had heftige woede-aanvallen, kon slecht in slaap komen en vermagerde. Monique ging praten met Amber en Amber babbelde gezellig terug. We hebben er wel een aantal consulten over moeten doen, maar nu zijn haar woede-aanvallen een heel stuk minder. Amber komt goed in slaap en ook eet ze beter. Een extraatje is dat Amber nu gewoon lekker in haar vel zit. Monique weet veel over hoogsensitiveit en nieuwetijdskinderen. Dat vond ik ook heel fijn. Ze kon Amber echt aanvoelen en begrijpen."
Moeder van Amber
"Ik heb een burn-out en paniekaanvallen door teveel stress. Monique heeft me bewust gemaakt van mijn reacties en hiervoor heb ik een homeopathisch middel gekregen. Ik vond de consulten prettig moet ik zeggen. Ik voel me nu een stuk beter in m'n vel en wil de uitdaging weer aangaan."
Wouter
directeur
"Dank voor het goede gesprek zojuist."
Christiaan
"Ik wil je even laten weten dat het nu echt goed met me gaat, en ik ga er eigenlijk ook van uit dat ik er weer ben."
Hester
"Ik vond het een zeer constructieve afspraak. Dat wilde ik je nog even laten weten."
Michiel