Bijeenkomsten voor een gezonde leefstijl en bewustwording in 2023

Een gezonde leefstijl is belangrijk! We waarderen onze gezondheid meestal pas zodra we ziek zijn of zodra we dreiging ervaren. Mijn bijeenkomsten helpen of bevestigen je bij bewustwording of spirituele groei. Tijdens de avonden is er alle ruimte voor inbreng, zodat we elkaar kunnen stimuleren.

Verbinding

Ook zorgen de bijeenkomsten voor verbinding. Verbinding is volgens schrijfster Brené Brown de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.

Verbinding zorgt ervoor dat je je niet alleen voelt in je opvatting of visie. Als je een andere invalshoek hebt over ziekte of gezondheid, wil het nog wel eens voorkomen dat je er alleen voor staat. Door verbinding voel je acceptatie, veiligheid en gelijkwaardigheid.  

De bijeenkomsten zijn een opzet voor wat ik al heel lang voor ogen heb. Ik zorg ervoor dat de groep uit maximaal 20 mensen bestaat.

Praktische info

Alle avonden beginnen om 19:30 met inloop vanaf 19:15 uur.
Eindtijd: 21.00 uur.

Locatie: mijn praktijk aan de Van Nootensweg 1, 7451 LK Holten. Ik heb ruimte voor 6 personen (inclusief mijzelf). Als de groep groter groeit, zal ik een andere locatie gaan zoeken in het centrum van Holten. Ik zorg ervoor dat de groep niet groter wordt dan 20 personen.

Kosten voor de bijeenkomsten: €15,00 incl. koffie/thee

Opgeven:

  • klik op de datum in de agenda. Je komt dan in de ‘winkel’, waar je vervolgens je deelname kunt bevestigen door betaling, of
  • Ga naar de winkel hieronder en klikken op ’toevoegen aan winkelwagen’. 

Ik hoop je te zien. Het lijkt me echt leuk een groep te creëren, waarin we een fijne verbinding kunnen hebben met elkaar! 

Agenda 2023

Winkel