Voor welke klacht naar een homeopaat?

Een veelgestelde vraag is: Voor welke klacht kun je naar een homeopaat? Doordat Klassieke homeopathie aan de achterliggende oorzaak van een klacht werkt, is vrijwel iedere klacht of ziekte behandelbaar. 

In de winkel liggen homeopathische zelfhulpmiddelen, maar die zijn wezenlijk anders dan klassiek homeopathische middelen die een geschoolde klassiek homeopaat voorschrijft. Lees hier het verschil

Ook voor de volgende klachten kun je naar een homeopaat:
– auto-immuunziektes 
– ziektes waar de reguliere artsen geen medicijnen voor hebben en je ‘er maar mee moet leren leven’; de zogenaamde SOLK diagnose (Somatisch Onverklaarde Lichamelijke Klachten). 

Heb je vragen of je klacht te behandelen is met Klassieke homeopathie? Neem gerust contact met me op. 

In mijn praktijk komen veel hoogsensitieve mensen. Zelf ben ik ook hoogsensitief. Als je meer wilt lezen over hoogsensitiviteit, dan kun je op onderliggend document verder lezen. 
Document Hoogsensitiviteit

Ook kinderen of volwassenen die regulier de diagnose ADHD krijgen, blijken hoogsensitief te zijn. Ik heb in 2015 een methode geleerd, die van grote waarde is bij de behandeling van ADHD. In onderliggend document kun je er meer over lezen. 
Document ADHD

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem. Ook in mijn praktijk. Allergieën zijn heel goed en meestal heel eenvoudig te behandelen met homeopathie. 
Document allergie

Blaasontsteking komt veel voor en vooral een chronische blaasontsteking bij vrouwen in of na de overgang. Lees hier meer.