Praktisch om te weten

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om je gezondheid te herstellen. Een overzicht van de kosten vind je hieronder. Je kosten worden (deels) vergoed uit je zorgpolis. Je eigen risico wordt hierbij niet aangesproken

Kosten

Basisconsult: € 60 – 80 afhankelijk van de tijd. (max 45 min. / max 60 min.)

Intake consult chronische gezondheidsproblemen: €120 Het is twee maal een basis consult vanwege de benodigde tijd. Dit consult kan in twee aparte gedeeltes gedaan worden. 

Kort consult: €40 (max. een half uur). 

Nazending homeopathisch middel: €20

Algemeen advies tijdens telefonisch spreekuur is gratis

Vergoeding

Vergoeding: indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je het consult geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk in je polis bij aanvullende voorwaarden. Ik voldoe aan alle voorwaarden die je zorgverzekeraar stelt aan een alternatief genezer. De voorwaarden kun je hier lezen. Je eigen risico wordt niet aangesproken.

Privacy wetgeving

Je privacy is in goede handen. Als Praktijk voor Klassieke Homeopathie ben ik wettelijk verplicht een privacy document op te maken. Je kunt het document hier inzien

Telefonisch spreekuur

Je kunt me het best bereiken tussen 12.00 en 13.00 uur. Mocht ik toch de telefoon niet op kunnen nemen, dan kun je mijn voicemail inspreken of een mail sturen. 

Voorbereiding consult