Monique Eggink

Monique Eggink

Ik ben gepassioneerd over homeopathie, nadat ik het voor mijzelf heb ervaren en opmerkelijke resultaten heb gezien bij anderen. Zelfs nu nog, na een tiental jaren, geniet ik van de 'wow' momenten als iemand een opmerkelijk resultaat aan mij vertelt.

Waarin ligt de oorsprong van jouw stress?

Stress vormt een belangrijke oorzaak van klachten of ziekte. Je kent vast wel het verband tussen stress en een maagzweer, hoge bloeddruk, darmklachten of hoofdpijn. En zo zijn er meer verbanden te zien. 

Het blijkt echter niet bijvoorbeeld de boze baas, de werkdruk of de omstandigheden te zijn die je stress veroorzaken, maar de wijze hoe je ermee om kunt gaan. Hoe je ermee om kunt gaan noem ik de oorsprong. Een homeopathisch middel kan ervoor zorgen dat je beter met de stress-situatie om kunt gaan. Je kunt daardoor meer rust ervaren en van daaruit gaan doen wat nodig is. 

Hoe ervaar jij stress?

Wat is de manier waarop jij stress ervaart? Waar geeft het je klachten? Vertel over je gedachten bij stress. Hoe voel je jezelf onder stress? Wat geeft je stress? Vertel me over JOUW stress. Wat is er gebeurd in je leven wat je ook stress gaf? Allemaal relevante vragen voor een precies passend homeopathisch middel. Stress ervaart iedereen anders. Waardoor stress ontstaat is ook voor iedereen anders, evenals waar het je klachten geeft. Stress IS voor iedereen anders. 

Zoals je ziet benader ik je stress van allerlei kanten.

Hoe kan een homeopathisch middel stress verminderen?

Er zijn vele homeopatische middelen die je stress kunnen verminderen of zelfs ontladen. De behandeling begint altijd met rustig je verhaal doen. Ik luister voornamelijk naar wie jij bent en wat je me wilt vertellen. Ik geef je daarvoor alle ruimte. 

Een middel kan je stress vervolgens ontladen, doordat ik een middel voor je selecteer dat precies past bij jouw manier van ervaren van stress en bovendien waardoor het wordt veroorzaakt. Het principe van homeopathie is het gelijke genezen met het gelijkende. De middelen werken energetisch. Mijn werk is het combineren van jouw stress met de stress zoals omschreven bij één van de middelen. 

Het is goed om naar je stress te luisteren

Je lichaam reageert niet voor niets met stress. Wat wil je lichaam je vertellen? Wat is er gebeurd in je leven, waardoor je reageert zoals je reageert? Bij mijn pagina over oorsprong laat ik je zien wat allemaal een mogelijke oorzaak kan zijn, en dat gaat verder dan menigeen denkt. Het kan bijvoorbeeld al een couveuse-opname in je babytijd zijn geweest. 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.