Rust en helderheid in je hoofd

rust en helderheid in je hoofd

Deel dit bericht

Wil jij ook rust en helderheid in je hoofd? Hoe fijn zou het zijn als het stil is binnen in je. Geen gepieker, geen gemaal, geen stress, geen chaos, maar stilte, rust en helderheid daardoor. 

Het is een vraag die ik bij vele consulten tegenkom en ook voel. Een vol hoofd met stress en zorgen, onmachtig om het proces te stoppen. En uiteindelijk kan deze onrust je gezondheidsklachten geven. 

Hoe kom je van je onrust af?

Daar zou ik graag een Quick fix voor willen hebben! Alleen zo gemakkelijk is het helaas niet. Ik heb vele middelen die zouden kunnen helpen. Homeopathische middelen werken echter alleen als ze perfect zijn afgestemd op de gebruiker. En daar doe ik mijn best voor.

Naast een homeopathisch middel, werkt ook bewustwording van je onrust. Wat maakt dat jij onrustig bent? 

Een holistische benadering van je onrust

Een holistische benadering van je onrust houdt in, dat ik alle omstandigheden en mogelijke achtergronden van je onrust betrek bij je herstel ervan. Holistische geneeskunde behandelt de mens als geheel en kijkt verder dan de klacht alleen. Ik richt me op een evenwicht van lichaam en geest. 

Wat is de oorsprong van je onrust?

Als homeopaat luister ik op een andere manier naar je dan je waarschijnlijk gewend bent. Ik luister dwars door je verhaal heen en daar hoor ik wat je feitelijk zegt. Ik zie daar de achtergronden en samenhang. Daar ligt de oorsprong van je onrust. 

Symbolische kun je het zien als de foto bovenaan deze pagina. Zelf zie je alle verschillende kleuren van de wol niet, maar ik wel en daardoor kan ik je onrust ontrafelen.

Heb je al vaker verteld over je onrust?

Het komt regelmatig voor dat men al bij een sociaal werker, coach, psycholoog of psychiater is geweest. En dan nog heb ik een andere kijk en kan ik je anders leren ‘zien’. 

Bewustwording mét of zónder homeopathisch middel

Door je verhaal helder terug te horen, word je bewust van je eigen onbewuste patronen, gedachten en emoties. Dát geeft je naast bewustwording tevens rust en helderheid in je hoofd. Daarna kun je weer stappen nemen in je ontwikkeling. Soms mét een homeopathisch middel – precies afgestemd op datgene wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen – en soms ook zonder middel. 

Andere interessante linkjes naar pagina's en blogs:

rust en helderheid in je hoofd

Wil jij jeZelf (genees)krachtiger maken?

Laten we kennismaken.

Wil je een actieve deelnemer zijn van je gezondheid en Zelf de regie in handen nemen? Laten we kennismaken, bespreken wat je ziektegeschiedenis is en wat je allemaal al gedaan hebt en waar je vastloopt. 

Samen kijken we in alle rust of er een wederzijdse klik is om verder te gaan. Dit gesprek is tevens al de basis van de vervolgafspraken. 

De investering in jezelf voor deze afspraak is 45 minuten en €65, waarvan je ca. €45 terugkrijgt van je zorgverzekeraar (check hiervoor je zorgpolis).

Monique Eggink
× Stel je vraag