rust en helderheid in je hoofd
Monique Eggink

Monique Eggink

Ik ben gepassioneerd over homeopathie, nadat ik het voor mijzelf heb ervaren en opmerkelijke resultaten heb gezien bij anderen. Zelfs nu nog, na een tiental jaren, geniet ik van de 'wow' momenten als iemand een opmerkelijk resultaat aan mij vertelt.

Rust en helderheid in je hoofd

Wil jij ook rust en helderheid in je hoofd? Hoe fijn zou het zijn als het stil is binnen in je. Geen gepieker, geen gemaal, geen stress, geen chaos, maar stilte, rust en helderheid daardoor. 

Het is een vraag die ik bij vele consulten tegenkom en ook voel. Een vol hoofd met stress en zorgen, onmachtig om het proces te stoppen. En uiteindelijk kan deze onrust je gezondheidsklachten geven. 

Hoe kom je van je onrust vanaf? 

Als homeopaat luister ik op een andere manier naar je dan je gewend bent. Ik luister niet naar het probleem zelf. Dat doe je zelf al en daar kom je niet uit. Wel luister ik naar je achterliggende gedachten. En die hoor ik je vertellen. Zelf hoor je het niet, doordat je er als het ware in verstrikt zit en het je gebruikelijke route is. 

Vergelijk het met de kluwen wol van de afbeelding. Je probeert de kluwen uit elkaar te halen, maar zelf kun je de kleur niet zien. Dan is het heel lastig om de draden uit de knoop te halen! Ik kan de kleur wel zien, waardoor het ontwarren een stuk gemakkelijker wordt. 

Heb je het verhaal al vaker verteld? 

Het komt regelmatig voor dat men al bij een sociaal werker, coach, psycholoog of psychiater is geweest. En dan nog heb ik een andere kijk en kan ik je anders leren ‘zien’. Ik luister naar het verhaal áchter je verhaal en probeer de achtergronden en samenhang te horen. Daar ligt de oorsprong.  

Bewustwording mét of zónder homeopathisch middel

Door je verhaal helder terug te horen, word je bewust van je eigen onbewuste patronen, gedachten en emoties. Dát geeft je naast bewustwording tevens rust en helderheid in je hoofd. Daarna kun je weer stappen nemen in je ontwikkeling. Soms mét een homeopathisch middel – precies afgestemd op datgene wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen – en soms ook zonder middel. 

Lees ook een blog over een homeopathisch middel, dan zie je hoe bijzonder de middelen werken! Ze zijn gemaakt van plantaardige, maar ook menselijke, dierlijke of minerale oorsprong.  

Voel je welkom!

rust en helderheid in je hoofd
Deel dit bericht

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring.