rust en helderheid in je hoofd
Monique Eggink

Monique Eggink

Ik ben gepassioneerd over homeopathie, nadat ik het voor mijzelf heb ervaren en opmerkelijke resultaten heb gezien bij anderen. Zelfs nu nog, na een tiental jaren, geniet ik van de 'wow' momenten als iemand een opmerkelijk resultaat aan mij vertelt.

Rust en helderheid in je hoofd

Wil jij ook rust en helderheid in je hoofd? Hoe fijn zou het zijn als het stil is in je. Geen gepieker, geen gemaal, geen stress, geen chaos, maar stilte, rust en helderheid daardoor. 

Het is een vraag die ik bij vele consulten tegenkom en ook voel. Een vol hoofd met stress en zorgen, onmachtig om het proces te stoppen. 

Hoe kom je daar vanaf? 

Als homeopaat luister ik op een andere manier naar je dan je gewend bent. Ik luister niet naar het probleem zelf, maar naar de kern; wat wil je me zeggen, waar ben je mee bezig, wat zit je dwars, hoe geef je het leven vorm, wat is je doel en waar loop je vast, wat is je patroon, enzovoort. Waar gaan je gedachten over en hoe raken ze dan zo in de knoop, in de war of gaan ze met je aan de haal? En wat is de achtergrond en de samenhang? Het is eigenlijk niet alleen een andere manier van luisteren maar ook een soort intuïtieve gave die ik heb mogen ontwikkelen als homeopaat. 

Als ik je de kern teruggeef en de angel er voor je uithaal, kan er meteen heel veel rust ontstaan. Allerlei puzzelstukjes vallen op hun plaats. 

Het verhaal al vaker verteld? 

Meestal ken je je eigen verhaal wel. Het komt ook regelmatig voor dat men al bij een sociaal werker, coach of psycholoog is geweest. En dan nog heb ik een andere kijk en kan ik je anders leren ‘zien’. Ik luister naar het verhaal áchter je verhaal en probeer de achtergronden en samenhangen te horen. Daar ligt de oorsprong.  

Bewustwording met of zonder homeopathisch middel

Door je verhaal in je eigen context terug te horen, word je bewust van je eigen onbewuste patronen, gedachten en emoties. Dát geeft je naast bewustwording ook rust en helderheid in je hoofd. Daarna kun je weer stappen nemen in je ontwikkeling. Soms met een homeopathisch middel – precies afgestemd op datgene wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen – en soms ook zonder. 

Lees ook een blog over een homeopathisch middel, dan zie je hoe bijzonder de middelen werken! Ze zijn gemaakt van plantaardige, maar ook menselijke, dierlijke of minerale oorsprong.  

Voel je welkom!

rust en helderheid in je hoofd
Deel dit bericht

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.