Wat kun je van mij verwachten?

  • je krijgt een natuurlijk geneesmiddel op maat
  • je  gaat zoveel mogelijk terug naar de oorzaak van je gezondheidsprobleem
  • bij chronische gezondheidsproblemen krijg je te weten hoe je gezondheidsproblemen in de loop van je leven met elkaar in verband staan
  • je krijgt een andere invalshoek van je gezondheidsprobleem
  • je kunt misschien minder medicijnen gaan gebruiken of stoppen met je huidige medicijnen (dit gaat in overleg met je (huis)arts
  • je gaat leren welke vitaminen en mineralen je tekort komt door huidig medicijngebruik
  • je krijgt door dit alles een betere algehele gezondheid

Wil je vrijblijvend contact met mij? Ik lever graag een bijdrage aan je gezondheid.

Een veilige en gedegen basis

Ik heb mijn opleiding Klassieke Homeopathie gevolgd aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Het was een 6-jarige hbo opleiding. In 2016 heb ik voor de tweede keer mijn medische basis opleiding gevolgd, waar we de grens leren van wat we als Klassiek Homeopaat kunnen behandelen en wat beter door een (huis)arts behandeld kan worden. 

Als Klassiek Homeopaat heb ik alle benodigde diploma’s (hbo) en registraties en voldoe aan alle vereisten om voor vergoeding van je zorg in aanmerking te komen. Als je meer wilt weten over de nascholingen die ik gevolgd heb, dan kun je hier kijken. 

Monique Eggink

Monique

Ik ben Monique Eggink (1967) en sinds 2012 Klassiek Homeopaat. Ik ben getrouwd en we hebben samen een zoon en een dochter. We wonen in het rustige en landelijke Dijkerhoek in het buitengebied van Holten waar we dagelijks genieten van de natuur en rust om ons heen. 

Ik werk rationeel, analytisch, nuchter maar ook intuïtief en zoek altijd naar de beste aanpak voor jou ziekte of klacht. Ik kan je precies laten zien wat ik doe. Alles gaat in open overleg.