medicijnen
Reguliere medicijnen

Je lichaam is niet opgebouwd uit losse onderdelen. Alles communiceert met elkaar. Waarom zijn er zoveel bijwerkingen bij het gebruik van medicijnen? Juist, omdat alles met elkaar verbonden is.

Ook hebben ze een onderlinge wisselwerking, waar je apotheek goed op moet letten. De onderlinge wisselwerking van alle medicijnen die je inneemt, is niet wetenschappelijk aangetoond, en dat kan natuurlijk ook niet!

Hoe homeopathie de bijwerking op kan heffen

Stel je gebruikt het Tramadolum. Ik geef je dan ook Tramadolum, maar dan in een homeopatische vorm. Je geneesmiddel blijft gewoon werken, en alleen de bijwerking van de wordt teniet gedaan. En het werkt als een trein. Ik heb het al verschillende malen toegepast en met mij vele homeopathische collega’s en vaker nog door homeopathische artsen.

De bijwerking is verstoring van je interne balans

De bijwerking van je medicijn is in feite een verstoring van je balans. Homeopathie zorgt dat de balans weer zo goed mogelijk hersteld wordt.

Veilig

Inname van het homeopatische middel is veilig, want in het homeopathische middel zitten  geen chemische stoffen. Ze zorgen er alleen voor dat de bijwerking van de chemische medicijnen verminderd of opgeheven en je lichaam je balans weer zo goed mogelijk herstelt.

Je maakt op deze manier gebruik van het beste uit twee werelden.