wat kun je doen bij hoog medicijn gebruik
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt kritisch. Zij volgt geen stroming binnen de homeopathie, maar combineert zo veel mogelijk visies. Monique is een voorstander van puur natuur.

Wat kun je doen bij hoog medicijn gebruik

Gebruik je verschillende medicijnen? Ook medicijnen erbij om de andere medicijnen te verdragen? De meesten van ons staan er niet zo bij stil, maar het lichaam moet het allemaal maar kunnen verwerken. Dat lukt dan ook lang niet altijd. Met als gevolg allerlei bijverschijnselen, waar opnieuw een medicijn voor gegeven wordt.

Hoe verwerkt het lichaam de medicijnen?

Hoe is het met de organen van deze patiënt, die al deze medicijnen moet verwerken? Hoe is het met de weerstand? Het lichaam is al redelijk bezet met de verwerking van alle chemische medicijnen en moet zich daar bovenop tegelijkertijd voorbereiden op infecties van buitenaf.  Welke invloed hebben de medicijnen op de gedachten van de patiënt? Emotionele instabiliteit is vaak een bijwerking. Hoe werkt de emotionele instabiliteit door op de organen? Wat is de invloed van de medicijnen op elkaar? Niemand die het weet! Er wordt geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, omdat menigeen een verschillende combinatie van medicijnen inneemt.

Huis(arts) en homeopaat samen

Ieder mag zijn eigen overtuiging natuurlijk hebben, en met alle respect! Maar waarom zouden we niet samenwerken: regulier en aanvullende therapie tegelijk. Feitelijk kunnen we niet zonder elkaar, althans in mijn overtuiging!

Wat kun je doen?

  • gebruik hetzelfde medicijn als van de dokter maar dan homeopathisch
  • gebruik de juiste vitaminen en mineralen naast je medicijnen
  • eet gezond en het liefst biologisch
  • drink voldoende water
  • eventueel kan een homeopathisch middel helpen om je persoonlijke darmflora te herstellen
  • beweeg ruim voldoende
  • zorg voor voldoende ontspanning
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

 

menu