rust en helderheid in je hoofd
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Rust en helderheid in je hoofd

Wil jij ook rust en helderheid in je hoofd? Als homeopaat luister ik naar diverse verhalen van cliënten. Het ene verhaal is heel logisch en ordelijk en het andere gaat van de hak op de tak. Alles kan en alles mag; alles is goed en prima! Ik ontwar je verhaal waar nodig, door op momenten de juiste vraag te stellen zonder te oordelen en zonder te interpreteren. Daarom check ik regelmatig of ik samen met jou op dezelfde weg zit.

Altijd luister ik naar de kern; wat wil je me zeggen, waar ben je mee bezig, wat zit je dwars, enzovoort. Ik luister naar het verhaal áchter je verhaal en probeer de achtergronden en samenhangen te doorgronden. 

Door je verhaal in je eigen context terug te horen, word je bewust van je eigen onbewuste patronen, gedachten en emoties. Dát geeft je naast bewustwording ook rust en helderheid in je hoofd. Daarna kun je weer stappen nemen in je ontwikkeling. Soms met een homeopathisch middel – precies afgestemd op datgene wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen – en soms ook zonder. 

Voel je welkom! 

rust en helderheid in je hoofd
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht. Uitschrijving kun je eenvoudig zelf regelen via een link onderaan de nieuwsbrief.