homeopathie en het verwerken van misbruik
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk kennis van stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Misbruik

Misbruik is een van de klachten die ik in mijn praktijk regelmatig mag ondersteunen. Ik wil er graag iets over schrijven, omdat ik de mogelijkheid van ondersteuning wil laten zien, die homeopathie kan geven bij de verwerking van het misbruik. Na de behandeling zie ik dankbare mensen bij wie de rust en balans terug is gekeerd. Dat gun ik jou ook! 

Voor iedereen is de ervaring van misbruik anders

Voor iedereen is de ervaring van het misbruik anders. Ook de manier van misbruik is individueel evenals de omstandigheden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal hierover. De een huilt en de ander staat zichzelf niet toe te huilen. Boosheid, verachting, minachting, machteloosheid,  agressiviteit, maar ook juist enorme vredelievendheid, klaar staan voor iedereen, jezelf helemaal weggeven komen langs. Alles is er en mag er ook zijn! De randvoorwaarde van begrip is er. 

Wat kun je verwachten?

Ik luister helemaal naar je verhaal, hier en daar stel ik een vraag die in gaat op jouw beleving. Hoe was of is het voor jou; dat is het belangrijkste! Ik volg precies jouw beleving en zoek daarbij naar een homeopathisch middel die zo goed mogelijk daarbij aansluit. Ik heb daardoor geen kant-en-klare therapie, maar maatwerk voor jou. 

Jouw beleving vertelt iets over jezelf en de manier hoe je je leven rondom het misbruik hebt opgepakt en hebt verweven in je levenswijze. De triggers liggen op de loer, maar welke sta je toe en welke voorkom je. Hoe leef je er mee, hoe leef je erom heen? Je leven is onbewust opgebouwd rondom deze voor jou intense ongewilde ervaring.

Als praten niet helpt

Als het je niet helpt om daarover alsmaar te praten en mentaal de weg naar herstel te vinden, dan kun je bij mij terecht. De weg naar herstel gaat via een homeopathisch middel dat aansluit bij jou en jouw beleving van de werkelijkheid. Je verwerking hoeft niet via praten, maar gaat via een middel wat je ervaring als het ware uitwist. Je kunt met een schone, of schonere lei verder gaan. 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.