Hoog medicijngebruik door diverse klachten tegelijk

Hoe vaak ontmoet ik (uitgedokterde) cliënten met een hoog medicijngebruik! En dan zit er ook met grote regelmaat een medicijn tussen om de andere medicijnen te verdragen. Het lichaam moet het allemaal maar kunnen verwerken. Dat lukt dan ook lang niet altijd. Met als gevolg allerlei bijvoorbeeld ontstekingsverschijnselen, waar dan antibiotica voor gegeven wordt.

Hoe is het met de organen van deze patiënt, die al deze medicijnen moet verwerken? Hoe is het met de weerstand? Het lichaam is al redelijk bezet met de verwerking van alle chemische medicijnen en moet zich daar bovenop tegelijkertijd voorbereiden op infecties van buitenaf.  Welke invloed hebben de medicijnen op de gedachten van de patiënt? Emotionele instabiliteit is vaak een bijwerking. Hoe werkt de emotionele instabiliteit door op de organen? Wat is de invloed van de medicijnen op elkaar? Niemand die het weet! Er wordt geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, omdat menigeen een verschillende combinatie van medicijnen inneemt.

Ieder zijn eigen overtuiging natuurlijk, met alle respect! Maar waarom zouden we niet samenwerken: regulier en aanvullende therapie tegelijk. Feitelijk kunnen we niet zonder elkaar, althans in mijn overtuiging!

Wat kun je doen?

  • gebruik hetzelfde medicijn als van de dokter maar dan homeopathisch
  • gebruik de juiste vitaminen en mineralen naast je medicijnen
  • eet gezond en het liefst biologisch
  • drink voldoende water
  • eventueel kan een bowelnosode je helpen om je persoonlijke darmflora te herstellen
  • beweeg ruim voldoende
  • zorg voor voldoende ontspanning

Wil je meer weten? Bel me gerust voor meer informatie en wat je kunt doen om je lijf zo sterk en gezond mogelijk te houden. Tel: 06 12 868 112