herstel je zelf
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Cursus herstel je zelf

In juni, als het hopelijk weer kan, geef ik een introductiecursus ‘herstel je zelf’ met homeopathie. Je leert op een andere manier kijken naar ziekte, je leert waar je op moet letten, je leert ook waar een huisarts op let en wanneer je naar een (huis)arts moet gaan. 

Ik laat je kennismaken met:

– de werking van homeopathie  
– in welke situaties je homeopathie toe kunt passen
– 37 verschillende middelen
– 1 flesje als natuurlijk alternatief voor jodium

De volgende ongemakken kun je onder andere zelf behandelen na afloop van de cursus: Bloedingen, buikpijn-buikkrampen, ettering, flauwvallen, heimwee, kwetsuren, maag-darmklachten, oogaandoeningen, oorpijn, reisziekte, slapeloosheid, steken en beten, stuipjes, wonden en nog meer. Ook heel handig voor op reis.  

Let op! Dit vervangt geen hulp van de (huis)arts.

Je werkt met een eerste hulp setje en een boekje die je online kunt kopen als je de cursus wilt gaan doen. Bij de introductiecursus kun je het boekje en het doosje desgewenst eerst bekijken. 

Ik wens je alle goeds in deze onrustige tijd en hopelijk tot in juni!

Warme groet, Monique

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht. Uitschrijving kun je eenvoudig zelf regelen via een link onderaan de nieuwsbrief.