goede gedachten
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk kennis van stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Goede gedachten zijn belangrijk voor je gezondheid

Ik wil graag de nadruk leggen op je totale gezondheid en daarmee niet alleen je leefstijl, maar ook gezonde gedachten. Niet alleen op de conditie van enkele organen, maar van je hele lichaam. Alle middelen die ik hieronder opsom, dragen bij aan je totale gezondheid.

Vooral goede gedachten wil ik daar graag aan toevoegen en daarmee bedoel ik: gedachtes vrij van angst, zorgen, verdriet, boosheid, je minderwaardig voelen, enzovoort. Dit alles kan de regelsystemen van je lichaam ontregelen en dragen daardoor bij aan het ontstaan van lichamelijke en/of geestelijke klachten. Je bent niet je gedachten! Het is belangrijk dat in te zien.

Een opsomming voor een goede totale gezondheid

  • goede gedachten
  • volwaardige (liefst biologische voeding) (eventueel aangevuld met supplementen)
  • voldoende water drinken
  • regelmatig bewegen
  • dagelijks ontspannen

Hoe kan homeopathie bijdragen aan goede gedachten

Homeopathie kan bijdragen door je gedachtes te herstellen door ze te transformeren met een homeopathisch middel dat precies daarbij past. Het gevolg van een homeopatische behandeling is, dat je gedachtes veranderen in positieve zin en je weer lekker in je vel komt te zitten.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.