corona maatregelen
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Consult tijdens Corona maatregelen

In verband met de geadviseerde maatregelen van de overheid rondom Corona, zal uw consult buiten op het terras voor de praktijk plaatsvinden of telefonisch. Een wandelconsult op bijvoorbeeld de Holterberg is ook mogelijk.

Uw privacy is gewaarborgd, doordat er geen buren op korte afstand wonen. Voor een wandeling ken ik voldoende rustige wandelpaden. 

Bij twijfel of vragen kunt u altijd contact opnemen. 

Ik wens u een goede gezondheid!

Warme groet,

Monique Eggink

Consult tijdens Corona
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.