positieve gedachten
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt kritisch. Zij volgt geen stroming binnen de homeopathie, maar combineert zo veel mogelijk visies. Monique is een voorstander van puur natuur.

Positieve gedachten

Iedereen heeft zijn eigen gedachten. Per dag wel 60.000! Het is belangrijk om zoveel mogelijk positief te denken. Daarover gaat dit artikel. Positieve gedachten houden je geestelijk in balans en daarmee lichamelijk gezond.

Negatieve gedachten over jezelf

Deze kunnen bijvoorbeeld zijn:  Ik kan het niet, ik durf het niet, niemand houdt van me, ik moet het alleen doen, ik ben zo bang dat het me niet lukt.

Negatieve gedachten herstellen

Als je een negatieve gedachte over jezelf hebt, zeg dan meteen het volgende tegen jezelf (het is onderdeel van Ho’ oponopono):

  • Het spijt mij
  • Vergeef me alsjeblieft
  • Dankje
  • Ik houd van je

Kortom houd van jezelf! en blijf lief voor jezelf. Het klinkt misschien wat vreemd, maar van jezelf houden is super belangrijk. Het lijkt egoïstisch, maar dat is het niet.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

 

WhatsApp Voor een korte vraag: Stuur mij een WhatsApp bericht