Auto-immuunziektes zijn goed te behandelen met een homeopathisch middel. Een heel team van homeopathisch artsen is erin gespecialiseerd. Zij dragen dagelijks hun kennis uitgebreid over.

Homeopatische middelen voor auto-immuunziektes

Voor auto-immuunziektes heeft homeopathie speciale homeopathische middelen, lanthaniden genaamd en tevens vele middelen van plantaardige aard.  Er wordt ook binnen de homeopathie voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe middelen voor behandeling. De behandelaars hebben via een forum en bijeenkomsten contact met elkaar, waardoor actieve kennisoverdracht plaats vindt. Tevens vind er jaarlijks een seminar plaats waar de nieuwste inzichten gedeeld worden aan homeopaten over de hele wereld.

Wat kun je verwachten?

Je kunt een vermindering van je klachten verwachten, of het zelfs tot stilstand brengen. Echte schade is niet meer te herstellen; helaas ook niet met homeopathie.

Soms moeten toch de medicijnen van de arts ingenomen blijven worden. Dat kan en ook dan is homeopathie effectief.

Lichamelijke ondersteuning door vitamines

Door de medicijnen kun je een tekort krijgen aan bepaalde noodzakelijke vitaminen en of mineralen. Daarom kan het verstandig zijn om ook vitaminen en mineralen in te nemen ter aanvulling. Ik kan je daarover adviseren of doorverwijzen.