rust en helderheid in je hoofd
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Rust en helderheid in je hoofd

Wil jij ook rust en helderheid in je hoofd? Als homeopaat luister ik op een andere manier naar je dan je gewend bent. 

Altijd luister ik naar de kern; wat wil je me zeggen, waar ben je mee bezig, wat zit je dwars, hoe geef je het leven vorm, wat is je doel en waar loop je vast, wat is je patroon, enzovoort. Ik luister naar het verhaal áchter je verhaal en probeer de achtergronden en samenhangen te horen. Ik luister dus niet emotioneel verbonden, zoals een goede vriendin, maar op een diepere manier. Ik weet niet hoe ik het anders zou kunnen omschrijven; het is zoiets als je ziel proberen te volgen. Wat wil je ziel jou vertellen. 

Door je verhaal in je eigen context terug te horen, word je bewust van je eigen onbewuste patronen, gedachten en emoties. Dát geeft je naast bewustwording ook rust en helderheid in je hoofd. Daarna kun je weer stappen nemen in je ontwikkeling. Soms met een homeopathisch middel – precies afgestemd op datgene wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen – en soms ook zonder. 

Voel je welkom! 

rust en helderheid in je hoofd
Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.