ondersteuning voor kinderen die vroeg wijs zijn
Monique Eggink

Monique Eggink

Monique is een gepassioneerd homeopaat met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Zij onderzoekt en wil het grote geheel zien: Wat is de essentie? Zij combineert zoveel mogelijk stromingen binnen de homeopathie, maar gebruikt ook inzichten uit bijvoorbeeld de yoga traditie, filosofie en psychologie. Monique is een voorstander van puur natuur.

Een kind dat vroeg wijs is

Heb je een kind dat vroeg wijs is en ondervindt hij of zij er hinder van op school, sportclubs en misschien ook thuis als broertje of zusje niet zo is? Op zich wellicht fijn om je te realiseren, dat het goed is zoals het is, zolang er balans is.

Als er veel emoties bij komen, zoals verdriet, boosheid, angst, of als er lichamelijke klachten ontstaan zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, keelpijn, buikpijn of wat anders, dan zouden we eens van gedachten kunnen wisselen over ondersteuning.

Ik ondersteun regelmatig kinderen die vroeg wijs zijn in hun emoties of lichamelijke klachten. Enorm boeiende gesprekken hebben we! In het begin hielpen de homeopathische middelen die ik voorschreef niet. Ik dook daarom steeds dieper in de zoektocht naar homeopathische middelen die betrekking hebben op de wijze emoties die ze hebben, zelfs al zijn ze nog zo jong! Ze kunnen echter zo goed aangeven wat ze dwars zit!

Het bleek dat ik het moest zoeken in andere typen middelen die ze nodig hebben. Een kind dat vroeg wijs is, heeft al zo’n hoog zelfbesef! Ze zien zelf dat ze anders zijn dan de andere kinderen.

Een groep middelen voor kinderen die vroeg wijs zijn, zijn de Lanthaniden en de Actiniden.

De geneesmiddelen uit de Lanthaniden zijn voor kinderen die zoekende zijn naar zichzelf en in dat proces vastlopen.

De geneesmiddelen uit de Actiniden zijn voor kinderen die heel intuïtief zijn, kinderen die heel vroeg wijs zijn, ze proberen maar twijfelen, ze onderschatten zichzelf en raken ontmoedigd. Er is enorm veel potentiële energie, maar aan de andere kant brokkelen ze af.

Een homeopathisch middel zorgt ervoor dat je kind weer vrijuit kan leven en spelen, zonder beperkingen of belemmeringen te ervaren. Weer vriendjes kan maken en gewoon lekker in zijn of haar vel kan zitten. De eigen interne ‘ik’ krijgt als het ware een reset.

ondersteuning voor kinderen die vroeg wijs zijn

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Ontvang gratis mijn berichten over een andere kijk op gezondheid

Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat ik je gegevens met zorg verwerk volgens mijn privacyverklaring. 

Je gegevens zijn bij mij veilig volgens AVG. Ik verkoop ze niet door. Je kunt jezelf weer eenvoudig uitschrijven.